Targ de joburi pentru studenti

Targ de joburi pentru studenti

0 154

Intre 7 si 10 mai 2007, toti studentii si absolventii brasoveni sunt asteptati pe Colina Universitatii „Transilvania” la Job Shop – Targ de locuri de munca. JobShop este un targ de locuri de munca pentru studenti si absolventi care a ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a editie, in anii precedenti constituind un real succes atat in randul studentilor, cat si in randul companiilor prezente. Organizatia studenteasca BEST Brasov (Board of European Students of Technology) invita toti studentii si absolventii brasoveni la acest eveniment in perioada 7-10 Mai pe Colina Universitatii Transilvania din Brasov.


JobShop ofera tuturor studentilor si absolventilor? posibilitati de angajare atat in domeniile tehnologice cat si in cele non-tehnologice. In cadrul evenimentului vor fi: zile de standuri- in aceste zile studentii au oportunitatea de a-si lasa C.V.-urile la standurile companiilor; Competition – este un concurs in cadrul caruia un student are sansa de a castiga un job sau premii, daca dovedeste ca are abilitatile necesare angajarii; Prezentari de companii – studentii au oportunitatea de a afla informatii detaliate despre companiile care ii intereseaza; Best Academic & Companies (BACo) – masa rotunda cu studenti, companii si profesori la care sunt dezbatute temele de actualitate intr-un cadru organizat si facilitat; eJobShop( www.eJobShop.ro ) – Portal de locuri de munca unde studentii pot gasi informatii despre viitoarea lor cariera.


Scopul acestui eveniment este acordarea unui sprijin in cariera studentilor si facilitarea comunicarii intre Universitate, companii si studenti.? Pentru informatii suplimentare puteti accesa site-ul: http://www.jobshop.ro, sau puteti contacta coordonatorul evenimentului, Alexandru Veres la nr. de telefon: 0722258551.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.