Targ de Industria Lemnului si Silvicultura la Brasov

Targ de Industria Lemnului si Silvicultura la Brasov

0 100

Targul de Industria Lemnului si Silvicultura ExpoWood, ajuns la cea de-a XI-a editie, se va desfasura in perioada 12-15 mai, in Sala Roman.
In cadrul targului se va lansa si campania ,,Coroana sanatatii si a succesului” cu scopul de a atrage atentia tuturor care lucreaza cu lemnul asupra importantei arborilor pentru sanatatea noastra si mediul inconjurator.
Sala de Expozitii Roman va gazdui 65 de firme din tara si 16 firme din strainatate si anume din Austria, Germania, Cehia si Ungaria.
Pe o suprafata de 2500 mp vor fi expuse masini si utilaje pentru exploatari forestiere si prelucrare primara a lemnului, tehnologie pentru productia de mobilier, usi, ferestre si case din lemn, materiale de finisare si de protectie, scule si aparate folosite de producatorii de mobila.
Editia din acest an va avea un caracter profund tehnic, cu o inclinatie catre exploatare forestiera si prelucrare primara.
Cu aceasta ocazie, impreuna cu partenerii: Camera de Comert si Industrie Brasov, Facultatea de Industria Lemnului, Asociatia Forestierilor din Romania si Facultatea de Silvicultura, organizatorii vor atrage atentia breslei asupra solutiilor tehnologice noi, a inovatiilor, a materialelor competente menite sa satisfaca noile cerinte ale pietei. Vor crea o atmosfera a businessului, al intalnirilor, al contactelor directe dintre profesionisti care sa aduca un nou avant mediului de afaceri al fiecaruia dintre noi.
Programul de vizitare este joi, vineri si sambata intre orele 9.00 si 19.00, iar duminica intre orele 9.00 si 14.00. Intrarea va fi gratuita.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.