Targ de cariere in Aula Universitatii Transilvania din Brasov

Targ de cariere in Aula Universitatii Transilvania din Brasov

0 145

Pentru ca este toamna si este sezonul targurilor, iara ca si in orasul nostru va fi organizat un astfel de eveniment. Este vorba despre prima editie a Targului de Cariere organizat in Brasov.
Astfel, marti, 11 noiembrie, la Aula Universitatii Transilvania, 30 de companii locale, nationale si multinationale vor fi prezente la acest eveniment. Pe durata a doua zile (11-12 noiembrie), acestea asteapta sa cunoasca studenti si tineri absolventi, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, carora le propun peste 700 de joburi.
Real, iQuest, Ursus Breweries, Siemens, Route 66, Arabesque, Excon, Kronospan sunt doar cateva dintre numele cu care organizatorii Targului de Cariere doresc sa atraga un flux de peste 5.000 la eveniment.
Companiile cauta tineri cu aspiratii in cariera, pe care ii intampina cu pachete salariale atractive, programe de pregatire si specializare, cat si cu posibilitati de promovare.
Oferta din acest an include pozitii de entry level, middle managent sau project manager. Pentru studentii preocupati de studii, companiile angajatoare dispun de solutii de internship, part-time si full-time.
Reteaua Targului de Cariere cuprinde in prezent 6 orase: Cluj-Napoca (15-16 octombrie), Sibiu (21-22 octombrie), Baia Mare (24-25 octombrie), Craiova (29-30 octombrie), Brasov (11-12 noiembrie) si Targu Mures (12-13 noiembrie), Brasovul fiind cel mai nou obiectiv al retelei, TdC Brasov aflandu-se in aceasta toamna la prima editie.
Motivele extinderii continue a Targului de Cariere se regasesc in numarul crescut al companiilor multinationale participante la fiecare editie (aproximativ 65% din totalul angajatorilor prezenti la eveniment), numarul important de companii locale si nationale (35%), cat si intentia de a sprijini tinerii talentati din cat mai multe orase ale tarii. Domeniile de activitate cele mai cautate sunt: IT, auto, constructii, imobiliare, medical, farmaceutic, tehnologie, retail, consultanta, productie, servicii, financiar-bancar, bunuri de larg consum, marketing.
Mai multe informatii despre Targul de Cariere gasiti pe site-ul www.targuldecariere.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.