Tara pe care o vor nu-i mai vrea!

Tara pe care o vor nu-i mai vrea!

0 107

Tara pe care o vor nu-i mai vrea!


Eforturile facute in ultima perioada de conducerea partidului in zona Cotrocenilor si a IMAS a impins PSD-ul pe locul al doilea. Primul loc este ocupat de PD pe toata perioada cat va fi sef de stat Traian Basescu (o lectie invatata de la tatucul Iliescu), iar PNL-ul datorita „erodarii” data de situatia incredibila in care se afla – conducerea unui Guvern minoritar, ocupa locul trei. Acesta este ultimul „clasament partinic” recomandat de IMAS, in urma unui sondaj, electoratului pentru alegerile pentru Parlamentul Europei.


Sondajul IMAS, facut la comanda postului de televiziune Realitatea TV, la ?intrebarea „Daca duminica viitoare ar avea loc alegerile europarlamentare” arata dupa cum urmeaza:  • 37 % dintre romani ar vota cu PD;
  • 18 % dintre romani ar vota cu PSD;
  • 16 % dintre romani ar vota cu PNL;
  • ??8 % dintre romani ar vota cu PNG;
  • ??6 % dintre romani ar vota cu UDMR si PRM;
  • ? 5 % dintre romani ar vota cu PLD.

Sondajul a fost realizat in perioada 10 – 22 octombrie 2007, pe un esantion de 1226 de persoane, cu o marja de eroare de 2,8%.
Sa retinem aceasta „optiune” a electoratului care, daca este sa ne luam dupa comentariile care se fac pe marginea sondajului, este o facatura pentru a manipula electoratul.


Noi poporul putem crede orice, pentru ca ei, cei care ne conduc, si-au negociat procentele, si-au asigurat controlul computerului ce va centraliza voturile si …”democratia originala” ramane la PUTERE!


Daca cei care ne conduc ar cobori din masinile oficiale si ar traversa cateva strazi sau cateva piete din capitala sau din oricare oras mai mare sau mai mic, ar vedea ca realitatea sta cu totul altfel: tara pe care o vor nu-i mai vrea!


?


Horia D.R.COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.