Tango argentinian la Brasov, sambata, 21 martie 2009

Tango argentinian la Brasov, sambata, 21 martie 2009

0 170

Orasul nostru a devenit un punct de referinta pentru iubitorii dansurilor de societate, dar mai ales, pentru cei pasionati de tangou. In ultima perioada au fost organizate nenumarate serate speciale unde s-au predat pasii dificili, dar, in acelasi timp, fascinanti ai acestui dans.
Daca pana acum cursurile erau destinate intiatilor, iata ca in aceasta sambata, pe data de 21 martie 2009, va avea loc prima lectie a cursului de tango pentru incepatori organizat de Libertango si Tangotangent la Libraria OKIAN din Brasov.
“Tangoul argentinian este un dans social care se invata, se practica si se danseaza intr-o atmosfera relaxata, cu oameni relaxati, fapt care te face cu usurinta sa te descarci si sa te eliberezi de stresul acumulat in viata cotidiana si la serviciu” a declarat Mirela Muntean, fondatorul Libertango si instructor al acestui curs.
“Tangoul este un dans complex, al contrastelor, care educa fizic si mental. Este un dans in care atentia si grija fata de partener sunt foarte importante si care solicita si dezvolta abilitatile de conexiune si comunicare nonverbala.”
Cei interesati de acest proiect trebuie sa plateasca o taxa de intrare de 10 lei.
Pentru mai multe detalii despre activitatile si proiectele scolii vizitati website-urile si www.milonga.ro, sau www.tangotangent.ro
Mai multe detalii despre Libertango si tango argentinian in Brasov aflati pe www.libertango.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.