Tandarica canta pentru postasii romani la Sibiu

Tandarica canta pentru postasii romani la Sibiu

0 78

Ovidiu Lipan Tandarica aduce la Sibiu Taraful Zece Prajini, dar si pe Marius Mihalache si pe Stela Enache.
Alaturi de ei, vor urca pe scena din Piata Mare si alti artisti, sambata, 30 august, de la ora 17:00.
Artistii care vin la Festivalul Medieval vor fi adusi la Sibiu la invitatia Postei Romane. Ei vor sta pe scena din Piata Mare o ora si jumatate, timp in care sibienii vor avea ocazia sa asculte muzica reprezentativa pentru zona Balcanilor.
Piesele multiculturale provin de pe albumele lui Ovidiu Lipan Tandarica, cum ar fi „Renasterea” sau „Bachita”, cat si din repertoriul invitatilor sai. Accesul este liber.
Concert pentru Balcaniada
Concertul lui Tandarica este oferit de Posta Romana cu ocazia Balcaniadei Marsul Factorilor Postali, care va avea loc tot sambata, 30 august.
Marsul va incepe de la ora 10, in curtea Muzeului Civilizatiei Populare Traditionale din Dumbrava Sibiului. La linia de start a competitiei se vor alinia 72 de postasi din 9 tari balcanice, inclusiv Romania, care vor concura in cadrul a doua probe: una destinata fetelor si alta destinata baietilor. Cei 72 de concurenti sunt castigatorii etapelor nationale ale Marsului Factorilor Postali organizate in fiecare dintre cele noua administratii postale reprezentate la balcaniada.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.