Tampa se dorese curata

Tampa se dorese curata

0 157

Astazi, 10 octombrie, incepand cu ora 11,00, brasovenii cu bun-simt si spiit gospodaresc sunt chemati sa participe la curatirea muntelui Tampa, ca tot ne cade acesta peste cap, iar multi vizitatori ai acestei rezervatii naturale deosebite prin plantele unicat aflate in habitat au transformat muntele in lada de gunoi.
Vor participa la actiune angajatii Regiei Padurilor Kronstadt, reprezentantii Primariei Brasov, impreuna cu elevii de la Scoala generala nr. 9, Scoala generala nr. 25, precum si copiii de la Gradinita nr. 22, fiecare dupa puterile sale.
Plecarea se va face din faþa restaurantului Casa Padurarului, aflat pe cea mai de sus alee de sub Tampa.

In context, sa amintim ca, recent, tinerii de la Centrul Pilot de Voluntariat Brasov au initiat campania „Trotuare Curate in Brasov – Un proiect ce vizeaza bunul-simt”. Astfel, se vor instala in cateva locatii centrale ale orasului, pentru inceput, panouri pe care trecatorii vor putea lipi guma de mestecat folosita. Nu stiu cat de eficiente vor fi aceste panouri, dar cu siguranta vor fi dizgratioase. Si o spun fara sa ma gandesc la mine, care am vazut multi rahati lipiti pe panouri electorale, de pilda, dar unora li s-ar putea intoarce stomacul pe dos privind expozitia cu guma de mestecat folosita.
Si tot in context ma intreb daca nu ar fi mult mai folositoare instalarea unui soi de cutiute sau ceva asemanator, in care fumatorii sa-si plaseze chistoacele, mai ales prin statiile de transport in comun. Nu se gandeste nimeni la asa ceva?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.