Tampa – actiuni de curatire

Tampa – actiuni de curatire

0 90

Controversatul consilier local Vasile Kraila – si el „calator politic”, dar controversat pe motive de alte sporturi – s-a gandit ca este cazul sa mai faca si o fapta intr-adevar buna si a lansat un proiect de curatare a Muntelui Tampa, acest munte fiind de multa vreme arie protejata, mai ales datorita unor specii florale unicat in lume, fapt care se pare ca a fost uitat si de tablele indicatoare de drumuri de acces, dar si de bunul simt al multor excursionisti.
Daca mai cu ceva ani in urma lumea care urca pe acest munte, pe jos sau cu telefericul, era parca mai civilizata si nu lasa gunoaiele unei plimbari in natura pe unde se nimerea, in democratia noastra poluanta muntele a ajuns sa poarte pe spinarea sa o serie de deseuri umane
Vasile Kraila, prin proiectul sau, va mobiliza, in scopul salubrizarii Tampei, oameni de la firma „Urban”, de la Regia Publica Locala a Padurii „Kronstadt” si pe membrii Organizatiei de Tineret a PD-L Brasov. Nu au fost uitati nici elevii, la actiune dandu-si, pana in prezent, acordul de participare cei ai scolilor generale nr.4 si 25, acestea aflandu-se la doi pasi de munte.
„Este necesara salubrizarea Rezervatiei Tampa, in conditiile in care padurea este plina de mizerii. Este jenant ca o arie protejata, cu specii rare, sa ajunga un fel de groapa de gunoi. Pentru viitor vom cere municipalitatii sa dispuna mai multe patrule in zona, in vederea sanctionarii celor care confunda padurea si imprejurimile acesteia cu tomberoanele. Prin actiunea noastra speram sa dam un exemplu si sa-i trezim pe unii la realitate”, a declarat Vasile Kraila, precizand totodata ca promovarea Tampei ca obiectiv turistic ar aduce venituri la bugetul local.
Iata ca exista si felii bune in portocala brasoveana!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.