Talhari retinuti de politisti

Talhari retinuti de politisti

0 83

Un fapt de talharie s-a petrecut sambata seara in fata unui imobil de pe strada Szemler Ferencz, strada care leaga Calea Bucuresti de Traian.
In incident, o brasoveanca, in varsta de 27 de ani, a fost talharita de doi tineri necunoscuti, care i-au smuls poseta de pe umar.
Astfel, femeia a ramas fara bani, bijuterii (oare ce cautau bijuteriile in poseta?, n.a.) si doua telefoane mobile, bunuri in valoare de 3.000 de lei, dupa cum s-a putut stabili din spusele pagubitei.
In urma investigatiilor facute de politisti, luni au fost identificati ca suspecti in acest caz Nicusor B. (19 ani) si Gabriel O. (27 de ani), ambii din comuna Tarlungeni (ce zona intunecata!, n.a.).
Din valorile amintite, doar telefoanele mobile au putut fi recuperate.
Ca urmare, tinerii au fost retinuti, fiind prezentati ieri instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de talharie.
Cei doi sunt cercetati si pentru aflarea intregii lor activitati infractionale, fiind banuiti si de alte furturi si talharii.
Daca vor fi gasiti vinovati, cei doi vor petrece ani buni dupa gratii, unde probabil vor invata, in conditiile actuale de aglomeratie din penitenciare, cum sa nu se mai lase prinsi pe viitor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.