Tabere gratuite pentru studentii premianti

Tabere gratuite pentru studentii premianti

0 56

Un numar de 7.700 de studenti cu rezultate bune la invatatura vor putea beneficia in vacanta de vara 2008, de tabere gratuite la munte sau la mare. Studentii eminenti vor putea petrece un sejur de sapte zile la Predeal, Sinaia, Zarnesti, Paraul Rece sau Voineasa, dar si pe litoral, la Costinesti.
Prima serie de studenti va pleca in vacanta oferta de stat pe data de 14 iunie 2008. Tinerii vor beneficia de cazare gratuita si de masa.
Studentii brasoveni care doresc sa se inscrie in tabere, trebuie sa depuna o cerere la secretariatul facultatii unde studiaza. Ultima zi de depunere a cererilor este 11 iunie. Facultatile au obligatia ca pana pe data 13 iunie sa afiseze lista completa a beneficiarilor. Biletele se vor repartiza in limita locurilor disponibile.
Insa, pentru a putea beneficia de taberele gratuite, studetii trebuie sa indeplineasca si cateva conditii. Cel mai important criteriu de selectie il reprezinta rezultatele obtinute la invatatura, performantele in activitatea de cercetare, dar si implicarea in diverse manifestari stiintifice, culturale, artistice sau sportive.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.