Tabere de vara pentru studenti

Tabere de vara pentru studenti

0 63

Vacanta de vara se apropie, asftel ca Directia Judeteana pentru Tineret (DJT) Brasov ii invita pe studentii brasoveni sa se inscrie pe listele de tabere din sezonul estival. DJT Brasov vine in intampinarea studentilor din Brasov cu o oferta bogata de tabere atat la mare, cat si la munte, in tara si strainatate.
Studentii interesati sa rezerve un loc intr-una din tabere oferite de Directia de Tineret trebuie sa se grabeasca sa faca rezervari sunand la numarul de telefon 0268. 311.376 sau vizitand sediul Autoritatii Nationale pentru Tineret din str. Barbu Lautaru nr. 8.
Prin intermediul Directiei Judetene pentru Tineret, tinerii vor beneficia de tarife reduse in centrele de agrement din reteaua Autoritatii Nationale pentru Tineret din toate judetele tarii. ANT pune la dispozitie sejururi la tarife reduse, intre 36 si 46 de lei pe zi, cazare si masa. Cei carevor alege marea vor fi nevoiti sa scoata ceva mai multi bani din buzunar. In statiuni ca Neptun, Venus, Eforie Sud si Costinesti, la hoteluri de o stea si doua stele, tarifele sunt cuprinse intre 56 si 79 de ron, pe zi de persoana, cazarea si masa fiind oferite in functie de locatie si perioada.

Vacanta in strainatate
ANT ofera studentilor si posibilitatea petrecerii unei vacante peste hotare. Oferta in strainatate consta in tabere in regim all inclusive in Grecia si Tunisia. In Grecia, tinerii vor sta la hotel de doua stele in statiunea Panteleimonas, situata pe Riviera Olimpica, cu 199 de euro, 7 zile. O saptamana in Tunisia la hotel de trei stele in localitatea Hammarnet costa 394 de euro, transportul cu avionul fiind inclus in pret.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.