Tabara nationala de schi-alpinism 2006

Tabara nationala de schi-alpinism 2006

0 266

In perioada: 12 – 17.12.2006 la Complexul Sportiv National Piatra Arsa din Muntii Bucegi, ?Federatia Romana de Alpinism si Escalada – Comisia de schi-alpinism organizeaza Tabara nationala de schi-alpinism 2006.


?


Se intentioneaza prezentarea unui bagaj minim necesar de informatii si cunostinte despre schi-alpinism si ceea ce implica el – cunostiinte teoretice si practice despre munte iarna, schi, acordarea de prim ajutor. Tabara se adreseaza tuturor practicantilor de schi-alpinism, atat celor cu state mai vechi cat si a incepatorilor Se urmareste cresterea numarului de practicanti amatori si implicit si a bazei de selectie pentru sportul de performanta. La cerere se vor acorda licente de schi-alpinism FRAE. Cei care vor dori sa participe la competitiile din calendarul competitional FRAE sunt obligati sa posede o licenta de schi-alpinism.


?


Cursurile vor fi tinute sub indrumarea membrilor comisiei de arbitrii si ai comisiei de schi-alpinism.


?


Program:


?


Marti 12.12.2006, dupa amiaza: sosirea


?


Miercuri 13.12.2006: ora 9.30-11.30 test de evaluare a cunostiintelor, repartizarea pe grupe. Dupa amiaza, cursuri practice si teoretice.


?


Joi – Vineri – Sambata: cursuri practice si teoretice.


?


Duminica 17.12 2006: test teoretic si practic. Sfarsitul taberei.


?


Echipament necesar: schiuri de tura, piei de foca, bocanci de tura, bete de schi, ARVA (aparat emitator si de cautare in avalansa, daca ai), piolet, coltari, manusi, ochelari si tot echipamentul care il iei pe munte.


?


Telefon contact: 0722 553121 Clinciu Lucian sau E-mail: schialpinism@yahoo.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.