Tabara de pictura pe sticla si lemn

Tabara de pictura pe sticla si lemn

0 80

Consiliul Judetean Brasov, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov in parteneriat cu Manastirea Brancoveanu, de la Sambata de Sus, va invita miercuri, 9 iulie 2008 , la festivitatea de deschiderea „Taberei de pictura pe sticla si lemn” de la Manastirea Brancoveanu, Sambata de Sus.
In perioada 9-16 iulie 2008, CJCPCT Brasov va organiza prima editie a taberei de pictura pe sticla si lemn pentru copiii talentati care, sub indrumarea profesorilor au inceput sa practice pictura religioasa pe sticla si pe lemn. La eveniment vor participa 24 de copii din Brasov, Zarnesti si Fagaras sub indrumarea profesoarelor Rodica Blaj si Nicoleta Suciu.
Actiunea se va desfasura sub forma unor ateliere de creatie si seminarii conduse si prezentate de catre lectori, renumiti specialisti in domeniul artelor traditionale: pofesor universitar dr. Ilie Moise de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, directorul Palatului Copiilor din Targu Jiu, prof. Gheorghe Costea de la Palatul Copiilor din Oradea, prof. Lucia Urdea, Liceul Dr. Ioan Senchea, prof Rodica Blaj „Muzeul Bran”.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.