Tabara de fotografie: „Hai la tara”

Tabara de fotografie: „Hai la tara”

0 87

Eco-Club Montan „Carol Lehmann” Brasov, in colaborare cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov, Asociatia pentru Integrare Sociala si Protectia Mediului „Feed-Back” Brasov si Directia Judeteana pentru Tineret Brasov,


organizeaza proiectul „Hai la tara! Traditia anotimpurilor”. Programul va avea mai multe etape, pe durata celor patru anotimpuri, in patru localitati din judetul Brasov. Prima etapa a proiectului va consta in tabara de creatie foto, care va avea loc in perioada 22 – 24 februarie 2008, in satul Breaza, comuna Lisa, judetul Brasov.


Scopul programului este promovarea traditiilor romanesti, a naturii si a locurilor pure, folosind arta fotografica ca mijloc de exprimare. Timp de trei zile, grupul format din 10 tineri pasionati de fotografie, impreuna cu organizatorii (voluntari entuziasti), vor participa la „Tabara de creatie foto. Se urmareste imortalizarea vietii comunitatilor rurale sub dominanta unuia dintre celor 4 anotimpuri.

Conditii de participare


Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: varsta cuprinsa intre 18-30 ani, fotograf amator sau profesionist, posesor al unui aparat digital, sa nu fi participat la alte proiecte foto organizate de Asociatia Eco-Club Montan “Carol Lehmann”.
Pentru inscriere, cei interesati trebuie sa trimita trei fotografii in format digital, cu latura mare de 600 pixeli si rezolutie de 72 dpi. Fotografiile trebuie sa fie creatie proprie si sa reprezinte stilul personal al fiecarui participant. Fotografiile se vor trimite la adresa de email: hailatara@yahoo.com, iar denumirea pozei va fi Nume_Prenume_Titlu.
Nu sunt admise fotografii cu continut pornografic, elemente defaimatoare, violente sau antisociale. Aplicantii care nu indeplinesc aceste conditii nu vor fi selectati.
Data limita de inscriere este 17 februarie 2008, iar dovada trimiterii este data de expediere a mesajului electronic. Lista cu participantii la tabara va fi comunicata in data de 18 februarie 2008, pe site-ul proiectului
http://hailatara.wordpress.com/.
Taxa de participare este de 20 Ron, care se va achita in ziua inceperii proiectului.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.