Tabara de Creatie la Predeal

Tabara de Creatie la Predeal

0 119

In perioada 18 – 23 decembrie 2008, va avea loc la Predeal, Tabara de creatie- Lumina de Avarie. Evenimentul este coordonat de catre prof. poet Daniel Puia-Dumitrescu si se va desfasura la tabara scolara si pensiunea ” La copilu`” din Predeal. Tabara se adreseaza tinerilor cu varsta intre 15 si 21 de ani, de oriunde din tara. In zilele de program vor veni invitati – scriitori de marca ai generatiei `80 si profesori universitari- care vor avea intalniri cu participantii si vor sustine cate o prelegere. Dintre cele mai importante nume amintim: Andrei Bodiu, Alexandru Musina, Romulus Bucur, Mihai Ignat, Florin Iaru si Cristian Teodorescu.
Tabara de creatie Lumina de Avarie este structurata pe trei ateliere: poezia, proza si teatru. Fiecare atelier va avea doi lectori. Acestia sunt pentru atelierul de poezie Naomi Ionica (n. 24 decembrie 1975, Brasov) si Daniel Puia-Dumitrescu (n. 14 aprilie 1980, Brasov); pentru tabara de proza Luminita Deleanu (n. 15 octombrie 1979, Braila) si Andreea Buliga (n. 8 iunie 1983, Targoviste)iar pentru tabara de teatru Raul Popescu (n. 20 decembrie 1981, Rasnov, Brasov) si Elise Wilk (n. 29 iulie 1981, Brasov).
Taxa de participare la eveniment este de 350 de lei, urmand ca la final participantii sa primeasca diplome acreditate de Ministerul Educatiei si de Uniunea Scriitorilor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.