Tabara de creatie la Bran

Tabara de creatie la Bran

0 224

In perioada 1 – 18 august 2007, in Bran, Brasov si Bucuresti se va desfasura o tabara de creatie la care vor participa pictori romani din tarile Uniunii Europene. La eveniment sunt invitati sa participe 12 pictori romani din Franta, Suedia, Serbia, Bulgaria si Germania. Scopul evenimentului este consolidarea, intarirea si dezvoltarea puntilor culturale intre pictorii invitati si tara de origine, precum si o mai buna cunoastere a acestora de catre publicul din Romania.


Din programul manifestarilor nu vor lipsi expozitii de pictura ale artistilor invitati, realizate in tara de resedinta, la galeria Apollo din Bucuresti. Vernisajul va avea loc joi, 2 august 2007, de la orele 17.00.


?


Actiuni la Bran


Evenimentul se va desfasura la Bran in perioada 3-17 august, perioada in care artistii vor avea ocazia sa viziteze obiective culturale importante din zona, sa interactioneze cu alti artisti romani, iar peisajul muntilor Carpati va deveni sursa de inspiratie pentru creatia artistica a pictorilor participanti. Pe tot parcursul evenimentelor, expozitia de la galeria Apollo va ramane deschisa publicului, iar pe data de 17 august va avea loc finisajul expozitiei, cu prezentarea lucrarilor de arta plastica realizate in Romania, pe parcursul taberei de la Bran.


Actiunea de la Bran face parte dintr-un proiect sustinut financiar de Ministerul Afacerilor Externe prin Departamentul pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni si sunt organizate de Asociatia „Soleil de l’Est“ din Franta in continuarea traditiei sale de organizare de tabere de creatie pentru pictorii romani.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.