Szakal si bisericile brasovene

Szakal si bisericile brasovene

0 52

Subprefectul Szakal Andras este pus pe fapte mari. Este hotarat sa schimba fata judetului nostru, si nu oricum, ci in bine. In acest scop, politicianul nostru a trimis la Bucuresti doua proiecte de hotarare de Guvern care vizeaza reabilitarea infrastructurii judetene. Acesta doreste obtinerea unei sume considerabile, de 500 de milioane de lei pentru drumul dintre Mandra si Sona si cam tot atati bani pentru cel dintre Granari, Lovnicsi Jibert.
Un alt proiect extrem de indraznet, pentru initiativa caruia ii felicitam pe cei implicati, este reabilitarea lacaselor de cult din judetul Brasov. Bisericile vechi care fac parte din patrimoniul national si care sunt considerate monument istoric vor fi conservate printr-un proiect dedicat acestui scop pentru care sunt necesare fonduri in valoare de 50 000 de lei.
Desi nu au primit inca un raspuns pozitiv in acest sens, nu putem decat sa speram si noi, alaturi de subprefectul local, ca suma solicitata sa fie alocata si, mai ales, sa fie folosita pentru proiectele pentru care au fost meniti.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.