Suzuki a intrat oficial pe piata din Romania

Suzuki a intrat oficial pe piata din Romania

0 64

Producatorul japonez de automobile si motociclete Suzuki a deschis o reprezentanta oficiala in Romania, biroul urmand sa coordoneze strategia comerciala si de dezvoltare a retelei de dealeri si service a constructorului.
„Biroul de reprezentanta a fost deschis practic pe 15 februarie, insa perfectarea actelor cu Ministerul de Finante a mai durat pana pe 15 martie. Practic, reprezentanta Suzuki in Romania va coordona strategia comerciala si de dezvoltare a retelei de dealeri si service a constructorului, fara a prelua importul, aceasta activitate fiind facuta de fiecare dealer al marcii”, a spus directorul general al firmei, Alin Radu.
Pentru acest an, reprezentanta si-a propus ca numarul de dealeri pentru automobile sa ajunga la zece sau 11, fata de trei in prezent. De asemenea, biroul vrea ca pe partea moto sa dezvolte o retea formata de asemenea din 10 sau 11 dealeri, in acest an.
La 1 mai vor fi deschise noi dealership-uri in Sibiu, Ramnicu-Valcea, Constanta si Iasi.
Tinta de vanzari pentru automobile in primul an in care reprezentanta functioneaza in Romania este de 3.000 de unitati pentru automobile si de 700 de unitati pentru motociclete.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.