Sute de vizitatori vin săptămânal la Gradina Zoologică Brașov

Sute de vizitatori vin săptămânal la Gradina Zoologică Brașov

0 135

În plin sezon al vacanțelor mulți din cei care vor să vadă animalele din parcul zoologic sunt din afara orașului

În plin sezon al vacanțelor mulți din cei care vor să vadă animalele din parcul zoologic sunt din afara orașului. Amenajarea parcului și numărul mare de exemplare este motivul principal pentru care mulți bifează pe lista obiectivelor de vizitat din Brașov și Grădina Zoologică.
Cu copii sau cu nepoți vizitatorii iau la pas aleile parcului zoologic cu speranța că vor vedea cât mai multe exemplare. Pe așa o căldură, multe animale se adăpostesc înăuntrul țarcurilor sau dorm la umbră. În total Grădina Zoologică Brașov deține 350 de exemplare din 72 de specii. Acesta este, de altfel, principalul motiv pentru care mulți aleg să viziteze parcul zoologic.
Pe lângă turiștii veniți din afara județului sunt și mulți brașoveni care profită de vacanța copiilor și de concediu pentru plimbări scurte.
Numărul vizitatorilor este mai mare în această perioadă comparativ cu celelalte luni ale anului iar pentru a veni în sprijinul vizitatorilor parcul zoologic este deschis pe durata întregii săptămâni, spune Roger Rois, șef serviciu Ocrotirea Animalelor şi Protecţia Mediului, Grădina Zoologică Brașov.
Leii, tigrii şi rechinul rămân exemplarele cele mai admirate de către copiii sosiţi în vacanţă cu părinţii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.