Susținerea echipei de fotbal ACS ,,SR”Municipal Brașov de către Primăria Brașov, nu...

Susținerea echipei de fotbal ACS ,,SR”Municipal Brașov de către Primăria Brașov, nu este încă o certitudine!

0 172

Chiar dacă președintele echipei de fotbal ACS ,,SR”Municipal Brașov, Vasile Dochița, era miercuri dimineața extrem de optimist, vis a vis de convorbirile avute la Primăria Brașov, în legătură cu susținerea echipei, proaspăt promovată în Liga a treia de fotbal, lucrurile nu sunt clare. Primarul Brașovului, George Scripcaru, a declarat tot miercuri că așteaptă un proiect de la responsabilii echipei, pentru a vedea apoi în ce poate consta sprijinul municipalității.
,,M-am întâlnit cu reprezentanți ai echipei și cu un investitor de la București. Am avut o discuție de principiu, le-am cerut să prezinte un proiect. Dorim să vedem în ce constă proiectul, despre ce este vorba, ce își propune și care poate fi rolul municipalității în acest proiect. Ne-am propus să ne întâlnim în următoarele săptămâni, să vedem dacă este fezabil ceea ce se propune, după care vom realiza o informare pentru Consiliul Local, care să valideze dacă este ceva ce ar putea face obiectul unei astfel de decizii”, a spus primarul George Scripcaru
După retragerea omului de afaceri brașovean Simon Maurer din acționariatul echipei, situația ACS ,,SR”Municipal Brașov rămâne complicată, responsabilii promovatei în Liga a treia, căutând cu înfrigurare soluții pentru ca echipa să reziste.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.