Suspectii traficanti raman in arest dupa recurs

Suspectii traficanti raman in arest dupa recurs

0 182

Recursurile nu i-au ajutat cu nimic pe suspectii de trafic de hasis arestati la Brasov! Cei doi tineri au facut recurs impotriva mandetelor eliberate pe numele lor dupa ce unul din ei a fost capturat de politisti, iar al doilea s-a predat oamenilor legii dupa doua zile. Daca in cazul brasoveanului Alexandru Prundianu magistratii dispusesera inca de la prima infatisare masura arestului preventiv pentru 29 de zile, vasluianul Bogdan Victor s-a ales dupa recurs cu 14 zile in plus fata de mandatul initial.
Magistratii Curtii de Apel Brasov au judecat ieri recursul inaintat de Bogdan Victor la hotararea magistratilor Tribunalului Brasov de a emite pe numele lui un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 15 zile. Inculpatul vasluian a solicitat instantei sa fie cercetat in stare de libertate, cu interdictia de-a parasi tara
Avocatul inculpatului a sustinut nevinovatia clientului sau si a afirmat faptul ca, clientul sau a venit de la Iasi unde se inscrisese la facultate, pentru a vizita orasul. Ulterior s-a intalnit si cu prietenul sau Alexandru Prundianu, care i-a cerut masina sub pretextul ca el este brasovean si cunoaste orasul. Aceeasi masina – un Mitsubishi de culoare rosie – cu care cei doi au fost la un pas sa striveasca mai multi pietoni pe trecerea de la Modarom. Au mers in Livada Postei pentru ca Prundianu sa faca o afacere insa nu stia despre ce e vorba. Vasluianul sustine ca el a fost doar martor la cele petrecute iar vinovat pentru fuga de la locul flagrantului este Prundeanu. Aparatorul a mai subliniat ca vasluianul nu are antecedente penale, ca face parte dintr-o familie buna, ca nu exista probe ca cele 600 de g de hasis gasite de politisti in masina sa ar fi fost aduse de la Vaslui.
Magistratii Curtii de Apel au decis respingerea recursului; mai mult, pe numele inculpatului s-a emis un nou mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.