Susanu acuză falsitatea ştirii conform căreia va candida din partea fostului său...

Susanu acuză falsitatea ştirii conform căreia va candida din partea fostului său partid, PSD!

0 178

Într-o postare publică, şeful Protecţiei Consumatorului din regiunea centru, intitulată ,,FAKE NEWS!!” că nu este candidatul PSD pentru Primăria Braşov. Mai mult Susanu spune ironic – dar cu un substrat real pentru cei care cunosc politica braşoveană în ultimii douăzeci de ani şi blaturile politicianiste de aici că el  crede că este posibil ,,ca PSD Brasov să-l aibă ca şi candidat pe domnul Scripcaru”. Susanu nu neagă însă că doreşte o candidatură la Primăria Braşov, cel mai probabil, aşa cum nai am mai scris, din partea Pro România. Susanu mai acuză că la Braşov ,,se încearcă refacerea fostei echipe PDL prin tandemul Scripcaru-Rasaliu„.

Opinia noastră pe această temă o găsiţi în editorialul de aici: ,,Partidul celor al căror nume nu poate fi rostit. Din jenă!”.

Iată în continuare ce spune Susanu:
,,FAKE NEWS!! NU sunt candidatul PSD pentru Primăria Brașov!
Sunt extrem de interesat de posibilitatea de a candida pentru Primăria municipiului Brașov, iar toate aceste încercări de descurajare nu fac decât să mă ambiționeze si mai mult, dar, îmi întăresc și convingerea că aș avea șanse reale sa castig aceasta competiție electorala.

Singurul adevăr spus astazi în stirea de la ProTv este cel referitor la clasamentul potențialilor candidați (din cate cunosc eu) fapt care creează un mare disconfort pentru actualul primar al Brasovului care pierde ,,teren” în fiecare zi.

Probabil ca oamenii lui Dragnea care înca conduc Organizația PSD Brașov continuă aceeași politica de dezinformare publică încercând să creeze o percepție greșită. Cred ca este posibil ca PSD Brasov sa-l aiba ca si candidat pe domnul Scripcaru. Este de notorietate prietenia domnului Dunca (presedinte PSD Brașov) cu primarul Scripcaru si ca PSD susține in Consiliul Local proiectele si inițiativele primarului in functie. Putem ajunge la această concluzie deoarece zilele trecute, PSD Brașov şi-a ales sa aiba ca si candidat la Consiliul județean Brașov pe domnul Rasaliu Marian, fost parlamentar PDL, propus/promovat/susținut în funcție chiar de domnul Scripcaru, care la vremea respectivă era Președintele PDL Brașov; iar pt postul de primar al Municipiului Brașov nu au nominalizat pe nimeni (situație extrem de suspectă). Dacă supoziția mea se confirmă, ar însemna că se încearcă refacerea fostei echipe PDL prin tandemul Scripcaru-Rasaliu. Un alt element care întărește acest scenariu este acela ca domnul Adrian Vestea este un preşedinte de organizație (PNL Brașov) care nu-și permite să nesocotescă regulile şi criteriile stabilite de PNL pentru candidații pe care-i vor propune, iar domnul Scripcaru nu întrunește condițiile necesare (sugerate chiar de Președintele României).

Cred ca cei care încearcă să creeze astfel de percepții false îi subestimeaza pe brașoveni şi le insultă inteligenţa. Consider că vremea unei politici mincinoase bazată pe dezinformare şi dezbinare a trecut şi doar o abordare sinceră și deschisă poate duce la evoluția comunității noastre si a societății în general”.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.