Surprize în Liga I de fotbal : Craiova nu-și revine, după 0-1,...

Surprize în Liga I de fotbal : Craiova nu-și revine, după 0-1, acasă, cu Chiajna, la cinci ani de la dispariția unicului căpitan, Costică Ștefănescu!

0 114

Scăpată de grija cupelor europene, Craiova s-a întors la campionatul intern, fără perspective însă, după cum s-au prezentat băieţii lui Mangia și la meciul de luni, cu Concordia Chijna. Înainte de meci, galeria Universităţii a ţinut să atragă atenţia, printr-o coregrafie, asupra pericolului reprezentat de centrala nucleară de la Kozlodui şi de megadepozitul de deşeuri radioactive, aflate la mai puţin de 100 de kilometri de Bănie. „Kozlodui – a future Cernobâl” scria pe pânza ultraşilor, interzisă de jandarmi la meciul din Europa League cu Leipzig. În ziua în care s-au comemorat 5 ani de la dispariţia căpitanului de legendă al Craiovei Maxima, Costică Ştefănescu, banderola Ştiinţei a fost purtată de Alex Mitriţă, recuperat in extremis după o accidentare de care Mangia s-a temut teribil…Situația oltenilor în acest meci s-a complicat teribil, după ce ghanezul Donkor şi-a lăsat coechipierii în inferioritate, când a pus prea mult zel la o minge pe care şi-a prelungit-o în Andrei Marc, astfel încât trebuia să facă faţă Chiajnei, aproape tot meciul, cu un om în minus. Și totuși, la o oră de joc, gazdele au avut marea şansă de 1-0, dar Cicâldău n-a fost capabil să-l răpună pe Caparco şi a mai dovedit o dată că oltenii s-au păcălit rău cu milionul plătit lui Hagi. Astfel, 81 de minute au trecut până la gol, dar aşteptarea a meritat, fiindcă reuşita lui Gorobsov a fost una superbă. Pe argentinian nu l-a incomodat nisipul la şutul din drop, de la 25 de metri, care nu i-a mai dat vreo şansă lui Pigliacelii. Craiova n-a mai avut forţa să riposteze şi a pierdut, confirmând că în acest sezon este departe de pretenţiile zecilor de mii de fani, care ar fi vrut fotbal şi performanţă, nu fotbal-business.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Donkor, Gardoş (72 Kelic), Tiago Ferreira – Martic, Mateiu (82 Markovic), Fedele, Bancu – Cicâldău, Burlacu (60 Baicu), Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.
Concordia Chiajna: Caparco – G. Matei, Marc, Albu, Nivaldo (46 Ivanovici) – Grădinaru, Prepeliţă, Gorobsov (90+2 Bărboianu) – Panait, Guessan (60 Bawab), Batin. Antrenor: Ionuţ Badea.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.