Suporterii pot merge la meciuri și dacă acestea se termină după ora...

Suporterii pot merge la meciuri și dacă acestea se termină după ora 21,00

0 42

Autoritățile au făcut un anunț de ultima oră în ceea ce privește participarea suporterilor la meciurile de fotbal care nu se termină până la 21.00. Șeful DSU, Raed Arafat, a reacționat după ce oficialii Universității Craiova au contestat decizia luată de autoritățile din România în ceea ce privește participarea spectatorilor la meciurile de fotbal până la ora 21.00.

Raed Arafat a transmis că s-a făcut o modificare de ultima oră și a explicat că polițiștii vor primi instrucțiuni pentru a nu-i amenda pe suporterii echipelor de fotbal, dacă aceștia vor fi în afara locuinței după ora 21.00.

Totodată, șeful DSU le-a transmis suporterilor că vor trebui să aibă asupra lor biletele de meci pentru a dovedi că se află în afara locuințelor după ora 21.00 deoarece au participat la un eveniment sportiv.

,,Meciurile de fotbal, care încep la ora 20.00 și se termină după ora 21.00, persoanele care se întorc de la meci pot arăta polițiștilor biletele lor de la meci și de aceea au întârziat după ora 21.00. Se va transmite o circulară către de către MAI către polițiști, pentru a se știi despre acest lucru”, a spus Raed Arafat.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.