Suplimentarea trenurilor spre litoral

Suplimentarea trenurilor spre litoral

0 87

Dupa cum anunta cei de la CFR-Calatori, ca in fiecare an, in perioada 19 iunie -14 septembrie, pe durata sezonului estival, CFR va suplimenta numarul de trenuri spre litoral.
Astfel, vor fi introduse 42 de trenuri care vor asigura legatura directa intre principalele oraºe din tara si litoralul romanesc. Este vorba despre orasele Bucuresti, Arad, Craiova, Timisoara, Deva, Resita, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Galati, Iasi, Suceava si Botosani.
De asemenea, pe perioada verii va fi asigurat serviciul de transport cu vagoane de dormit si cusete acolo unde distantele sunt mai mari, pe urmatoarele relatii directe: Satu Mare-Mangalia, Sighetul Marmatiei-Mangalia, Oradea-Constanta, Cluj Napoca-Mangalia, Timisoara-Mangalia, Suceava-Mangalia si Arad-Constanta.
In context se mai arata beneficiul calatorilor la reduceri pe transportul feroviar daca aleg una dintre ofertele CFR:
– minigrup 2-5, care se adreseaza celor ce calatoresc in grupuri de doua pana la cinci persoane.
– cartea VSD, valabila la calatorii de sfarsit de saptamana cu reduceri intre 25% si 60%.
– calatoria dus-intors, cu o reducere de 10%.
Dupa cum se vede, din punctul de vedere al calatoriei pe CFR doritorii de litoral s-au aranjat. Urmeaza ca ei sa vada si de unde pot face rost de bani, caci „nasii” s-au facut afurisiti de cand le este amenintata pielea daca sunt prinsi ca au luat „taxa de binefacere”.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.