Supervizare de inalta clasa pentru partia Sub Teleferic

Supervizare de inalta clasa pentru partia Sub Teleferic

0 89
Unul dintre cei mai importanti specialisti din lume supervizeaza amenajarea partiei Sub teleferic. Aici va avea loc competitia de ski alpin din cadrul FOTE; pe marginea partiei se monteaza 3000 de metri liniari de gard si 100 de saltele de protectie. La competitia vor concura pentru medalii 187 de tineri sportivi din cel 45 de tari participante la Festivalul Olimpic.
Amenajarea partiei, grosimea stratului de zapada si montarea sistemelor de siguranta Sub Teleferic din Poiana Brasov sunt supervizate de reprezentantul Comitetului Olimpic European din Slovacia, care este multumit de ce a gasit aici. Slovacul Coravd Bredrci este unul dintre cei mai importanti specialisti din lume in amenajarea partiilor inaintea competitiilor sportive. „Conditiile meteo si stratul de zapada sunt foarte bune iar oamenii care lucreaza aici au muncit foarte bine pana acum. Sistemele de siguranta si gardurile pe care le montam acum vor asigura un spatiu de competitie sigur conform standardelor, pentru a evita orice incident pe partie", a spus Bredrci.
Organizatorii FOTE lucreaza la amenajarea partiei Sub Teleferic, in special la sistemele de siguranta. In 18 februarie la ora 10 incepe proba de Slalom Urias feminin a competitiei de Ski alpin, la care participa 187 de sportivi din cele 45 de tari participante la Festivalul Olimpic al Tineretului  European de la Brasov.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.