Supararea lui Ponta: ofițerul acoperit care vrea să preia PSD

Supararea lui Ponta: ofițerul acoperit care vrea să preia PSD

0 338

Fostul premier Victor Ponta a făcut sâmbătă o precizare referitoare la „ofițerii” care vor să preia puterea în PSD.
„Pentru că am văzut interpretările din presă vreau să precizez că atunci când am scris de „ofițerii” care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea — ci la un vicepreședinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.
Fostul premier Victor Ponta susține că liderul social-democraților, Liviu Dragnea, nu trebuie să își dea demisia din funcția de președinte al PSD.
”Ca să răspund tuturor celor care mă întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie să își dea demisia din funcția de președinte al PSD! Trebuie să țină partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți ‘ofițerii’ acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?”, a scris Ponta, vineri, pe pagina sa de Facebook.
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.