Sunteti maestrii lucrului facut in ultima clipa

Sunteti maestrii lucrului facut in ultima clipa

0 98
Este parerea Katerinei Nimcova, reprezentanta Comitetului Olimpic European, dupa ce a vazut ritmul in care se desfasoara pregatirile pentru FOTE 2013. Observatorul din Cehia apreciaza totusi eforturile facute in ceasul al 12-lea si spera ca totul sa fie gata pana la inceperea festivalului. Comitetul de Organizare al FOTE o asigura pe Nimciova ca, in ciuda volumului urias de munca ramas, competitia se va desfasura in conditii optime.
George Scripcaru, presedintele Comitetului de Organizare al FOTE, spune ca se fac eforturi sustinute pentru ca, la ora startului intrecerilor din cadrul Festivalului Olimpic, totul sa fie pus la punct.
Katerina Nimcova, reprezentanta Comitetului Olimpic European, a fost surprinsa de progresele facute de organizatori de la ultima sa vizita si spune ca abia acum a inteles stilul romanesc de a face totul in ultima clipa. „Felul romanilor de a face lucrurile este unul special.
Trebuie sa spun ca sunteti maestrii lucrurilor facute in ultima clipa. Din fericire, am vazut foarte multe progrese de la ultima mea vizita si lucrurile sunt pe drumul cel bun. Totusi, mai este foarte mult de munca si au mai ramas doar 13 zile. Va fi dificil, dar organizatorii pot face fata si cred ca va fi un festival reusit” a spus ieri Nimcova, la conferita de presa a organizatorilor FOTE.
Festivalul se va desfasura intre 17 si 22 februarie iar festivitatea de deschidere va avea loc in 17 februarie, pe arena Liceului Sportiv. Aici, pe langa tribunele existente deja, vor fi amenajate si altele, incat locatia sa poata adaposti cel putin 3.000 de spectatori.
Organizatorii se asteapta la o afluenta de public, mai ales ca in deschidere va canta Inna, aflata pentru prima data intr-un concert la Brasov. La eveniment vor lua parte Jaques Rogge, presedintele Comitetului Olimpic International si Patrick Hickey, presedintele Comitetului Olimpic European.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.