”Suntem singura țară membră a UE care implică niște securiști în...

”Suntem singura țară membră a UE care implică niște securiști în colectarea și PROCESAREA voturilor și în ajustarea rezultatelor alegerilor!”

0 118

Eu nu inteleg de ce in Romania este implicat in alegeri un serviviu secret – serviciul de telecomunicatii speciale (STS)?  Cred ca suntem singura tara membra a UE care implica niste securisti in colectarea si PROCESAREA voturilor si in ajustarea rezultatelor alegerilor. 

Cei din STS sunt securisti chiar mai adanci si mai insidiosi decat cei care se ocupa cu protocoalele „pă justitie” si cu oligopolizarea economiei pentru a putea fi mai usor controlata.
Acesti securisti utilizeaza si acum niste softuri create in 2009 de firmele lui Sebastian Ghita, firme care s-au ocupat si cu softul necesar cardului electronic de santatate, avand in serverele proprii (foarte probabil, share-uite cu STS) o enorma baza de date pe baza careia algoritmii au ajuns sa ne cunoasca mai bine si mai precis decat ne cunoastem noi insine.

Si mai e ceva ce nu inteleg : cum este posibil sa ai 19 milioane de votanti si 16 milioane de cetateni cu varsta de minim 18 ani, adica, varsta de la care exista si drept de vot?

Cred ca, pentru a nu mai avea fraude, falsificari ale votului si suspiciuni de trucare a rezultatelor votului, guvernul este obligat ca, prin ordonanta de urgenta, sa elimine naibii securistii din procesul democratic al votului, dand AEP competentele si banii necesari pentru a implementa un sistem electronic propriu de colectare a voturilor, independent de STS si de ceilalti securisti, procesarea rezultatelor fiind data in competenta judecatorilor.

In caz contrar, riscam sa avem in continuare un presedinte – marioneta a securistilor sau un bufon, pe “modelul” ucrainian.

Sa intelegem ca infrangerea condamnatului penal pentru frauda electorala Liviu D. a fost asigurata printr-o alta frauda electorala, amorsata de un referendum consultativ care a parazitat alegerile din 26 mai? Adica cei care au adunat toate frustrarile cetatenilor sub sloganul “fara penali in functii publice” s-au folosit, macar implicit, de niste sute de falsificatori, plus de stapanii sistemului de stocare si prelucrare informatica a rezultatelor reale ale voturilor, care au ajustat un pic, pe ici pe colo, rezultatul votului? Si nu cere nimeni anchete de la DNA ca sa ii infunde pe coruptii care au facut posibil acest vast areal de voturi umflate si artificial contabilizate?

In locul noilor vedete ale politicii, care au facut atata caz din mizeria politicienilor “istorici” si din alba onestitate a politicienilor noi (si fara ideologie), eu as fi primul care ar cere anchete penale si suspendarea validarii alegerilor pana la clarificarea situatiei. Daca nu o fac, noii pusti din cartier (NKotB) se contrazic pe ei insisi. Si il lasa pe detestabilul Codrin S. sa arunce cu cifre fantasmagorice ale volumui de voturi falsificate (zisul fost vedet tv vorbeste de 1,5 milioane de voturi falsificate la alegerile din 26 mai), la fel cum “minunata” Monica M. vorbea, la referendumul de demitere a lui Traian B., din 2012, de peste 2,5 milioane de voturi falsificate (aberatie care a determinat ancheta contra lui Liviu D., ancheta in care pana si DNA a recunoscut ca au fost falsificate 500 de voturi).
Lasand sa se intample asta, cei in cauza si cei de la butoane or sa compromita ideea de referendum si chiar ideea de alegeri democratice. Caci lumea va spune ca, daca tot nu conteaza cine si cum voteaza, ci doar cine numara si prelucreaza voturile, atunci nu mai sunt motive de a veni la vot.

Autor: Gheorghe Piperea
Gheorghe Piperea Facebook

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.