Suntem intr-o grupa de foc

Suntem intr-o grupa de foc

0 78

Radu Voina selectionerul echipei nationale de handbal feminin a Romaniei, a declarat intr-o conferinta de presa, ca turneul final al Campionatului European este competitia oficiala cea mai puternica, deoarece acolo se intalnesc cele mai importante reprezentative.
„Turneul final al Campionatului European este competitia oficiala cea mai grea, pentru ca reuneste doar reprezentantele de pe acest continent. Se stie ca handbalul s-a înfiintat aici si nu exista nicio echipa modesta la aceasta competitie. A fost o situatie delicata alegerea celor 17 jucatoare care sa reprezinte Romania la Campionatul European. Nu este usor sa lasi anumite jucatoare acasa, dar noi consideram ca am fost cat mai obiectivi pentru a alege cea mai buna formula, care sa ne reprezinte cu cinste si demnitate la aceasta competitie”, a spus Voina.
Tehnicianul a adaugat ca grupa din care face parte Romania este una foarte grea: „Suntem intr-o grupa de foc, alaturi de Spania, Serbia si Danemarca. Mai multi specialisti de handbal au spus ca grupa noastra este una de foc. Speram sa fie de bun augur, pentru ca noua ne place caldura. In faza a doua a competitiei vom intra intr-o alta grupa de foc, cu Muntenegru, eterna Rusie, de care nimeni nu mai spune nimic, dar sigur ele stiu sa pregateasca o astfel de competitie. Vreau sa asigur pe toata lumea ca fetele vor face tot ce depinde de ele pentru a aduce bucurii tuturor romanilor”.
Lotul Romaniei este format din urmatoarele jucatoare: Paul Ungureanu, Talida Tolnai, Mihaela Smedescu (portari), Valentina Ardean-Elisei, Roxana Han, Ionela Stanca, Oana Manea, Florina-Maria Chintoan, Cristina Varzaru, Magdalena Paraschiv, Cristina Neagu, Adina Fiera, Aurelia Bradeanu, Ada Moldovan, Melinda Geiger, Oana Soit, Mihaela Tivadar (jucatoare de camp).
Romania va disputa meciurile din grupa A preliminara, dupa urmatorul program:
7 decembrie Ora 19.15 – Spania – Romania 21.45 – Danemarca – Serbia
9 decembrie 19.45 – Serbia – Spania 21.45 – Romania – Danemarca
11 decembrie 19.45 – Romania – Serbia 21.45 – Spania – Danemarca.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.