Sunt semne ca ar exizista Opozitie si la Brasov, PSD il acuza...

Sunt semne ca ar exizista Opozitie si la Brasov,
PSD il acuza pe Scripcaru ca a amanetat viitorul

0 51

Dupa mai multi ani de liniste si mai ales de ignorare a ce trebuie sa faca Opozitia, PSD pare sa-si revina aratand cam ce se intampla in Primaria municipiului Brasov. Prim-vicepresedintele PSD Brasov, Catalin Leonte, a acuza faptul ca primarul George Scripcaru a ,,amanetat viitorul Brasovului”, intrucat orasul a inchis anul 2010 cu un deficit de 6,5 milioane de euro. Mai mult decat atat, primaria a mai contractat un imprumut de 7,3 milioane de euro in 2009, a carui rambursare nu a inceput inca.
Astfel, conform unui comunicat de presa al PSD Brasov ,,Bugetul municipiului pe anul 2010 este pe minus, s-a inchis cu un deficit de peste 6,5 milioane de euro. Iar povara de pe umerii braÈ™ovenilor va fi È™i mai grea, pentru ca, ca in 2009, primarul Scripcaru a angajat comunitatea intr-un alt imprumut, de 7,3 milioane de euro, a carui rambursare inca nu a inceput”. In acelasi timp, social-democratii atrag atentia asupra faptului ca primarul George Scripcaru nu a facut publica nici una dintre aceste informatii cu rpivire la cheltuielile si imprumuturile pe care institutia din subordinea sa le-a contractat.
,,Ii atrag atenÈ›ia primarului BraÈ™ovului ca se afla in stare de ilegalitate pentru ca nu a facut publice pana acum toate aceste informaÈ›ii. Ii atrag, de asemenea, atenÈ›ia, ca pe site-ul primariei ar trebui sa existe È™i informaÈ›ii despre suma totala a imprumuturilor publice locale utilizata atat pentru investiÈ›ii, cat È™i pentru refinanÈ›area datoriei publice locale pentru perioada 2005-2010″.

Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.