Sunt inca brasoveni care nu stiu sa foloseasca sistemul e-ticketing!

Sunt inca brasoveni care nu stiu sa foloseasca sistemul e-ticketing!

0 426

La o luna de la implementarea proiectului e-ticketing, calatorii RAT inca folosesc biletele si aproape nimeni nu stie sa utilizeze cartelele de calatorie. Asta face ca tonomatele de cartele din statii si taxatoarele noi din masini sa fie aproape inutile

La o luna de la implementarea proiectului e-ticketing, calatorii RAT inca folosesc biletele si aproape nimeni nu stie sa utilizeze cartelele de calatorie. Asta face ca tonomatele de cartele din statii si taxatoarele noi din masini sa fie aproape inutile.
Varstnicii, cel putin, nu se descurca deloc si spun ca biletele vechi erau mult mai bune iar de cartele nici nu vor sa auda.
Desi calatorii mai tineri au inteles instructiunile de folosire inscriptionate pe aparate, spun ca tot mai comod le este sa foloseasca biletele decat cartelele.rat bilete
Cele doua sisteme, cu bilete printate si cu cartele vor mai merge in paralel doar cateva luni.
Reprezentantii Regia Autonoma de Transport desfasoara activitati prin care sa ii familiarizeze pe brasoveni cu noul sistem de e-tiketing. Pana in 19 februarie in 8 statii din oras, angajati ai regiei impart pliante informative.
Brasovenii inca nu stiu inca sa foloseasca noile cartelele trebuie sa face un efort, pentru ca biletele RAT vor deveni in curand o amintire.
Pentru a informa brasovenii, Regia Autonoma de Transport a pregatit pentru a fi impartite nu mai putin de 50,000 de pliante informative.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.