Sunrise Avenue vin la B’estfest

Sunrise Avenue vin la B’estfest

0 57

Inca un nume important al muzici mondiale a confirmat aparitia la B’estfest, festivalul care va avea loc la Bucuresti in perioada 4-6 aprilie. Formatia finlandenza Sunrise Avenue va concerta alaturi de Nelly Furtado si Roisin Murphy (Moloko) – in cea de-a treia zi a festivalului, pe 6 iulie.
Trupa Sunrise Avenue a fost infiintata la Helsinki, in 2002, fiind formata in prezent din Samu Haber (voce si chitara), Jukka Backlund (clape), Raul Ruutu (bas) si Sami Osala (tobe). Trupa s-a lovit de nenumarate refuzuri din partea producatorilor, Sunrise Avenue reusind sa inregistreze independent primul album, cu ajutorul producatorului Jukka Backlund, care ulterior a devenit si membru al trupei. In vara anului 2005, trupa a semnat cu o casa de discuri finlandeza, pentru ca mai apoi sa fie remarcata de una dintre cele mai puternice case de discuri din industrie.
Primele single-uri – „All Because of You” si „Romeo” au aparut la inceputul lui 2006, iar albumul de debut, „On the Way to Wonderland”, a fost lansat in luna mai a aceluiasi an. Cel de-al treilea single, „Fairytale Gone Bad”, a fost lansat in august, devenind in doar cateva luni un megahit in numeroase tari europene, printre care si Romania unde a fost una dintre cele mai difuzate piese ale anului 2007, ajungand chiar si pe prima pozitie in Romanian Top 100 si mentinandu-se inca in top la mai bine de 35 de saptamani de la data lansarii.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.