Sumudica: Daca pierdem intram in zona retrogradarii

Sumudica: Daca pierdem intram in zona retrogradarii

0 52

Antrenorul echipei FC Brasov, Marius Sumudica, a declarat ca este convins ca adversara din etapa a XIV-a a Ligii 1, CS Mioveni, va juca la limita agresivitatii si a disperarii, avand nevoie de puncte deoarece se afla pe ultimul loc in clasament.

„Atunci cand esti pe ultimul loc, e evident ca mergi la victorie. Sunt convins ca Mioveni va juca la limita agresivitatii si a disperarii pentru ca nici ei nu isi permit sa piarda puncte, dar nu trebuie sa ne intereseze acest lucru, noi trebuie sa ne vedem de treaba si castigam acest meci. Daca nu vom castiga acest joc ar fi un dezastru. Trebuie sa fim uniti pentru ca este un meci mai mult decat de sase puncte in opinia mea, un joc pe care daca il vom castiga ne-ar aduce mai multa liniste”, a spus Sumudica.

Tehnicianul a precizat ca nu se gandeste la alta varianta decat cea a victoriei. „Am lucrat foarte bine in aceste doua saptamani si sper ca jucatorii au inÅ£eles ceea ce le cer eu sa joace. Nici nu sa gandesc la alta varianta decat cea a victoriei. Daca nu luam trei puncte, intram clar in zona retrogradarii si ar fi un dezastru pentru noi acest lucru. Vreau sa vad agresivitate la jucatorii mei, daca ar avea macar jumatate din agresivitatea pe care o am eu pe margine, as fi foarte multumit. Trebuie sa dam totul si sa castigam, nu vreau sa ma gandesc decat la victorie”, a mentionat el.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.