Summitul NATO de la Bucuresti – in pericol?

Summitul NATO de la Bucuresti – in pericol?

0 67

Romania se confrunta cu primele probleme de securitate legate de organizarea Summitului NATO care va avea loc?la inceputul lunii aprilie.


??????????? Concret, un mesaj care cheama la proteste in timpul?evenimentului de la Bucuresti a fost postat pe mai multe site-uri anarhiste din intreaga lume de catre un utilizator ce foloseste numele de „Contra Doxa” si care ofera informatii publice despre Palatul Parlamentului, fortele de ordine si legi din Romania.


In mesaj sunt amintite implicarea Romaniei in interventiile NATO din Afganistan si Irak si sugereaza mai multe locuri de protest, precum Casa NATO din Primaverii sau chiar bisericile. In mesaj mai sunt relatate detalii despre conditiile de calatorie in Romania si despre prevederile legale cu privire la detinerea de droguri sau arme. Cititorii sunt sfatuiti totodata sa acceseze site-ul Noii Drepte, care organizeaza la randul sau, potrivit autorului textului, actiuni impotriva summitului NATO la Bucuresti.


Fortele de ordine care se ocupa de securitatea Summit-ului au afirmat ca mesajul a fost scris de o persoana din Iasi si ca?se vor face verificari amanuntite in acest sens.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.