Summit cu frumuseti salbatice

Summit cu frumuseti salbatice

0 129


Week-endul l-a prins pe premierul Calin Popescu Tariceanu cu treburi pe malul Adriaticii. El a fost la summitul „Croatia 2007 – noul sud al Europei“de la Dubrovnik, Croatia, summit ce a avut drept scop, dupa cum a declarat Tariceanu, sa aduca o confirmare a deciziilor luate la reuniunea de la Riga si sa abordeze probleme legate de modul ?n care NATO se transforma, precum si problematica actuala referitoare la asigurarea stabilitatii si securitatii ?n zona.


Premierul a profitat de ocazie pentru a-si plimba familia prin oras si pentru a face o croaziera pe Marea Adriatica. In timpul plimbarii pe mare,?Tariceanu a zarit pe stancile de pe tarm, cativa nudisti, mai ales nudiste, facand plaja.


Privelistea se pare ca nu i-a displacut lui Tariceanu, care a facut comentarii referitoare la “frumusetile salbatice” ale Croatiei.


Rvenind la lucrurile mai putin salbatice si mai mult oficiale, premierul si-a exprimat speranta ca tarile din zona, Croatia, Macedonia si Albania, vor deveni membre NATO asa cum isi doresc si s-a pronuntat pentru incurajarea reformelor din aceste tari intrucat este “in interesul Romaniei ca o zona afectata de conflicte sa se transforme intr-o regiune in care statele impartasesc aceleasi valori”.


?


Bianca Sorescu


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.