Suliter (si nu doar el) a luat teapa

Suliter (si nu doar el) a luat teapa

0 70


Dupa ce Paul Loup Soulitzer imreuna cu impresarul sau Razvan Teodorescu au facut capul mare consilierilor judeteni din Brasov cu strategia sa desteapta de vandut brelocuri si Orangina Dracula, pretinzand ca tinerii sunt in cautare de, citez, “icoane”, iar Dracula ar putea fi un fel de numitor comun al tuturor si semn distinctiv al tuturor celor intre 18 si 25 de ani, care negersit se vor imbraca doar cu uniforma Dracula si se vor draculi cu totul, iata ca ploile ii sunt stricate.


Una dintre conditiile puse de Suliter (ii scriu numele romaneste, nu cred ca se supara, chiar pretinde ca e cuprins de nostalgia tarii de bastina) in asocierea cu Consiliul Judetean era ca judetul sa-si inregistreze marca Dracula. Si Consiliul Judetean ar fi demarat actiunea, daca n-ar fi primit o scrisorica din care afla ca a pierdut trenul: Lefter Ion-Cristian si Latea Brandes Stefan si-au inregistrat cuvantul Dracula ca marca, pe teritoriul Romaniei, inca din 1990 si de atunci au tot actualizat inregistrarea, astfel incat acum Consiliul Judetean Brasov n-are nicio sansa. Nu poate nici macar sa cumpere brandul fiindca proprietarii nu l-ar vinde nici pe catvea milioane de euro, dupa cum declara.


„Marca am inregistrat-o inca din 1990. Acum trebuie sa se inteleaga ca aceasta marca are un proprietar si sa nu se mai incerce sa escrocheze. In 1990 am fost smecher si m-a dus capul. Noi de atunci am tot reinregistrat marca. Ultima reinregistrare am facut-o acum doua saptamani. Asa ca nimeni nu poate folosi acest brand si nici combinatiile lui”, spune Lefter.


In aceste conditii Draco Carpat S.R.L. n-are decat sa caute alt brand pe care sa-l vanda la bazar.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.