Sulfina Barbu – noua “miss” a Organizatiei de femei a PD

Sulfina Barbu – noua “miss” a Organizatiei de femei a PD

0 230

Desfasurata cu o zi inaintea de Consiliul National de Coordonare al democratilor, „sedinta femeilor” s-a prununtat: Sulfina Barbu este noul presedinte al Organizatiei de femei a Partidului Democrat. Doamna ministru a candidat sub sloganul “Femeia puternica, femeia democrata”, reusind sa intruneasca unanimitatea votantelor si sa fie alaturi de Emil Boc, presedintii PD. Asa cum sta bine, in programul sau, Sulfina Barbu a insistat asupra reformarii societatii romanesti si pentru castigarea viitoarelor alegeri de catre democrati – populari. Dupa alegerile de ieri din Conventia Nationala a Organizatiei “prezidiul” conducerii PD mai este format din presedintele executiv, secretarul general, zece vicepresedinti si trezorierul.


?


Popularii democrati – reorganizari in conducere


Sambata, Consiliului National de Coordonare, urmeaza sa fie alesi reprezentantii Secretariatului Executiv si cei ai Secretariatului Regional. Tot in aceasta sedinta o alta femeie importanta din partid, Elena Udrea, dupa experienta din PNL, va incerca sa “modernizeze” si impusioneze, politica popularilor.


PD isi oficializeaza sentimentele pentru Stolojan– Consiliul National de Coordonare al democratilor va vota astazi o Rezolutie de colaborare cu Partidul Liberal Democrat.


Tot sambata, asa cum s-a lasat sa se inteleaga, va fi votat textul unei rezolutii – avertisment la adresa PNL, in care cei 700 de membri ai Consiliului National de Coordonare al PD le vor cere acestora sa isi rezolve problemele interne, care afecteaza actul de guvernare si stabilitatea politica a Romaniei.


Radu Berceanu, ministrul democrat al Transporturilor, cu experienta din perioada cand facea si desfacea guverne in tandem cu Traian Basescu a aratat „…cand va fi format acest partid (PLD), si sunt convins ca va fi format repede, PD va colabora foarte strans cu membrii acestuia. In acest partid se regasesc o parte a celor cu care noi am facut Alianta D.A. in anul 2004 si chiar sunt cei care au dorit Alianta. In actualul PNL sunt foarte multi care nu au dorit Alianta cu PD, atunci cand ea s-a format”. Daca se mai indoia cineva, acum, ascultand pe Berceanu, totul este clar – razboiul cu PNL se duce deja la baioneta.


Emil Boc, nu s-a lasat nici el mai prejos si a declarat ca PD va colabora cu reprezentantii noului partid (democrato-popularii recunoscand ca sunt foarte apropiati de familia liberala) anuntat de Theodor Stolojan, pentru asigurarea unei stabilitati politice si guvernamentale si pentru conservarea electoratului Aliantei D.A.


?


Ultima ora!


Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a afirmat, ieri, ca are informatii potrivit carora PD se va retrage de la guvernare in cursul acestei zile (sambata). Popa a citat „surse de incredere”, care l-ar fi asigurat ca democratii isi vor anunta azi retragerea de la Palatul Victoria. Liderul PC s-a aratat sigur ca noul guvern minoritar va gasi sustinerea parlamentara?necesara.


?Horia D. R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.