Sud-coreeni la Brasov

Sud-coreeni la Brasov

0 156

O companie din Coreea de Sud, interesata de investitii in domeniul reciclarii deseurilor, si-a trimis o delegatie care se va afla astazi la Brasov.
In acest scop, reprezentanti ai Prefecturii si ai Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov le vor facilita investitorilor straini vizitarea depozitului ecologic de la Sacele, precum si a unor gropi de gunoi neconforme, care urmeaza sa fie inchise in acest an, locatii unde ar putea fi aplicate proceduri de selectare a gunoiului, in scopul reciclarii, adica ceea ce ii intereseaza pe sud-coreeni.
Si alte localitati sunt incluse in programul vizitei afaceristilor sud-coreeni. Printre acestea se numara Sacele, Codlea si Fagaras, unde vor avea loc si intalniri cu primarii acestor unitati teritorial-administrative
Iata un bun prilej pentru judetul nostru de a mai scoate capul, cu ajutorul tehnico-tactic al coreenilor, din gramezile de gunoaie aruncate la buna voie prin judet, fara ca pana acuma – cu toate ca au mai existat prilejuri – sa se faca ordine in acest domeniu. Cauza acestei stari este, in principal, lupta politica, dar si cupiditatea unor anume conducatori din sfera politico-administrativa.
Poate acuma, in al doisprezecelea ceas, vom fi si noi, brasovenii din municipiu si judet, capabili, cu ajutorul acestor sud-coreeni, sa intram cat de cat in randul lumii civilizate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.