Succes al handbalului brașovean : Corona Transilvania este campioană naţională la junioare...

Succes al handbalului brașovean : Corona Transilvania este campioană naţională la junioare II!

0 132

Pentru al doilea an consecutiv, echipa de handbal junioare II, Corona Transilvania Brașov, antrenată de Mihaela Seifer Ciobotaru şi Eugen Ciulei a câştigat titlul de campioană naţională. Turneul final s-a disputat la Cisnădie. De asemenea, trei jucătoare ale Braşovului au câştigat patru premii speciale, după cum urmează: Rebecca Necula – MVP turneul şi cel mai bun coordonator de joc al turneului, Alicia Gogîrlă – cel mai bun inter drept al turneului iar Georgiana Olaru a fost desemnată cea mai bună apărătoare a competiţiei. La finalul competiţiei, antrenoarea Mihaela Seifer Ciobotaru a declarat :„Dincolo de a fi şi meritul nostru, al celor care le antrenăm, acest titlu de campioane este al echipei, al fetelor care au muncit un sezon întreg şi au înţeles că trebuie să funcţioneze ca o echipă. Sunt extrem de mândră de fete, mai ales că pe multe dintre ele le-am crescut de mici şi mă emoţionează maxim să văd ce echipă frumoasă pot fi împreună. A fost un turneu obositor pentru noi toţi, dar în clipa în care le-am văzut la final fericirea am avut încă o dată convingerea că putem ajunge aici doar prin multă muncă zi de zi, pe tot parcursul sezonului. Le mulţumesc din suflet pentru fiecare antrenament în care s-au implicat, pentru toate sacrificiile pe care le-au făcut şi care astăzi, iată, sunt răsplătite din nou cu medalie de aur”.

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir, care a fost alături de echipă, la Cisnădie, la finală, a spus : „După atâţia ani de muncă şi de încredere investită în centrul de copii şi juniori, iată că începem să vedem din ce în ce mai clar că avem şi roade frumoase de cules pentru handbalul braşovean. Avem un centru de copii şi juniori puternic, cu o valoare recunoscută în toată ţara, iar asta se regăseşte atât în valoarea ehipei dar şi în calităţile individuale ale fetelor, pe care în mod sigur le vom vedea în viitor în echipa de senioare. Nu ştiu ce satisfacţie mai mare poţi avea decât să ştii că nişte fetiţe care în urmă cu ani păşeau prima dată la club să înveţe handbalul, ajung să te reprezinte atât de frumos. Cred că aceasta este cea mai bună dovadă că la handbal şi nu numai, avem antrenori care ştiu foarte bine ce trebuie făcut pentru a creşte campioni şi oameni de calitate”.

Echipa de junioare II Corona Transilvania a avut un parcurs fără greşeală la turneul final, unde a trecut pe rând de Chimia Râmnicu Vâlcea, scor 35-19, de CSM Târgu Mureş, scor 39-29, de LPS Brăila, scor 27-19. În semifinale braşovencele au învins cu 31-29 pe CSM Bucureşti iar duminică, în finala mare a turneului au trecut de CSM 1 Târgu Mureş, cu scorul de 40 – 25. Echipa campioană este următoarea:  Nicoleta Petre (portar, născută 2003), Alexandra Maria Hlipcă (portar, 2003), Raluca Nicoleta Rădoi (portar, 2002), Erika Szakacs (extremă stânga/dreapta, 2002), Alexandra Maria Enescu (extremă stânga, 2003), Medena Păcurariu (extremă stânga, 2002), Cristina Iordachi (extremă stânga, 2002), Alina Postică (extremă stânga, 2002), Andreea Butura (extremă stânga, 2002), Nora Roşu (inter stânga, 2002), Denisa Nicoleta Iosim (inter stânga, 2003), Laura Constantin (inter stânga, 2003), Sorina Vieru (inter stânga, 2002), Miruna Andreea Nicolaua (inter stânga/centru, 2003), Natalia Raissa Marin (centru, 2003), Rebeca Necula (centru, 2003), Alexia Maria Manta (centru, 2003), Alice Gogîrlă (inter dreapta, 2003), Valentina Maria Soreanu (inter/extremă dreapta, 2002), Mădălina Cristina Colţ (extremă dreapta, 2003), Florina Buruiană (extremă dreapta, 2003), Georgiana Olaru (pivot, 2002), Diana Ștefania Golanu (pivot, 2003), Rita Roşu (pivot, 2003). Antrenor: Mihaela Seifer Ciobotaru. Antrenor portari: Eugen Ciulei. Maseur: Csaba Szocs. Director tehnic: Mariana Tîrcă. Președinte secție handbal: Alina Teslăraşu.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.