Subiectele la bac, pe Internet

Subiectele la bac, pe Internet

0 217

Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat pe pagina de Internet subiectele de la testele nationale si de la bacalaureat pentru 2007.


MEC a afisat pe site-ul institutiei, www.edu.ro, peste 12.000 de variante de subiecte pe care elevii le pot consulta. Pentru materiile profilului real, Ministerul Educatiei a decis sa faca publica si rezolvarea subiectelor.


Pentru fiecare disciplina de examen au fost afisate o suta de variante de subiecte.


„In total pot fi consultate pe site-ul Ministerului 12.200 de variante de subiecte. Pentru disciplinele cu profil real, unde sunt probleme de rezolvat subiectele vor fi insotite si de rezolvarea data de autori”, a declarat Mihail Hardau, ministrul Educatiei.


?


Elevii sunt multumiti


Timp de o luna subiectele vor ramane pe site-ul Ministerului Educatiei. Elevii, profesorii si parintii vor putea sesiza eventualele greseli. Pe 17 februarie, subiectele vor deveni definitive, iar pe 28 februarie vor ajunge in brosuri tiparite si in scolile care nu sunt conectate la Internet.


Elevii sunt multumiti ca Ministerul Educatiei a decis sa afiseze subiectele pe Interent.


Si reprezentantii praintilor spun ca afisarea subiectelor pe Internet elimina fraudele comise la examenele din vara trecuta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.