Subiecte usoare si la evaluarea in limba materna

Subiecte usoare si la evaluarea in limba materna

0 542

Pentru elevii de etnie germana sau maghiara, emotiile evaluarii nationale au continuat si marti. Viitorii liceeni nemti si unguri au sustinut proba de limba materna. La Brasov, toti cei 192 de elevi inscrisi pentru proba la limba germana s-au prezentat la examen, in timp ce doar 185 din cei 200 de inscrisi pentru testarea in limba maghiara s-au aflat in salile de examinare

Pentru elevii de etnie germana sau maghiara, emotiile evaluarii nationale au continuat si marti. Viitorii liceeni nemti si unguri au sustinut proba de limba materna.

La Brasov, toti cei 192 de elevi inscrisi pentru proba la limba germana s-au prezentat la examen, in timp ce doar 185 din cei 200 de inscrisi pentru testarea in limba maghiara s-au aflat in salile de examinare.

Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean, nu s-a inregistrat niciun incident de fraudare a probei de evaluare la limba materna.

Cei mai multi dintre elevi au spus ca subiectele au fost similare ca dificultate cu cele de la limba romana si ca s-au descurcat binisor.honterus1

Ca de obicei, parintii au avut mai multe emotii decit elevii si recunosc ca tremura in fata scolilor la fiecare examen pe care il sustin odraslele.

Astazi, toti elevii care au absolvit clasa a VIII-a sustin proba la Matematica. In mai putin de o doua saptamani, in functie de notele pe care le obtin la Evaluarea Nationala, elevii trebuie sa completeze optiunile pentru continuarea studiilor si sa astepte repartizarea computerizata.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.