Subiecte usoare la simularea BAC-ului la Matematica

Subiecte usoare la simularea BAC-ului la Matematica

0 455

Peste 6.000 de elevi brasoveni de clasa a XI-a si a XII-a au sustinut miercuri simularea examenului de bacalaureat la proba obligatorie a profilului - Matematica sau Istorie. Subiectele au fost foarte usoare, spun liceenii de la Colegiul Dr Ioan Mesota desi unii dintre ei recunosc ca nu s-au pregatit suficient.

Peste 6.000 de elevi brasoveni de clasa a XI-a si a XII-a au sustinut miercuri simularea examenului de bacalaureat la proba obligatorie a profilului – Matematica sau Istorie. Subiectele au fost foarte usoare, spun liceenii de la Colegiul Dr Ioan Mesota desi unii dintre ei recunosc ca nu s-au pregatit suficient. Cei de clasa a XI-a mizeaza pe faptul ca mai au cel putin un an la dispozitie pentru a inveta mai mult.
In functie de profil, elevii au sustinut miercuri proba obligatorie pentru simularea bacalaureatului. Cei de la uman au avut de rezolvat mai multe cerinte la istorie, care nu le-au creat mari probleme. Si mai bine era daca se straduiau sa invete mai mult, spun unii elevi. Peste 700 de liceeni de clasa a XI-a si 800 de clasa a XII-a din judetul Brasov au dat simulare la Istorie.evaluare2
In jur de 2.200 de elevi de clasa a XI-a din judet au avut de rezolvat la Matematica progresii geometrice, ecuatii, matrici, functii sau au avut de determinat aria unui triunghi. Peste 2.000 de liceeni de clasa a XII-a au determinat mai multe numere reale, naturale, au rezolvat ecuatii dar si functii. Mesotistii spun ca au facut multe exercitii la clasa alaturi de profesori si ca s-au pregatit si acasa, dar nu suficient.
La clasa a XI-a au fost inregistrati 370 de absenti iar la a XII-a 270 de elevi nu au fost prezenti in clase. Simularea probelor scrise se va incheia joi cu proba la alegere a profilului si a specializarii, pe care o vor sustine doar elevii claselor a XII-a. Rezultatele la simularea Bacalaureatului vor fi afisate pe 18 martie insa notele nu vor fi trecute in catalog.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.