Subiecte usoare la oralul Bacului de toamna

Subiecte usoare la oralul Bacului de toamna

0 84

Bacul de toamna i-a adus la examen pe restantierii din vara. Alaturi de ei s-au aflat si cei care nu s-au prezentat niciodata la examenul de Bacalaureat ori cei care nu au reusit sa treaca probele in sesiunile anterioare.
La proba orala de limba romana din sesiunea din toamna a Bacalaureatului s-au prezentat 155 de absolventi din totalul celor 167 inscrisi. Desi au recunoscut ca nu prea s-au pregatit pentru acest examen, candidatii au rasuflat usurati la iesirea din salile de clase. Subiectele li s-au parut mult mai usoare decat cele pe care le-au sustinut colegii lor din anii trecuti astfel incat au obtinut calificative bune.
Pentru proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare in limba romana s-a organizat un singur centru de examinare in Brasov, la Colegiul Tehnic de Constructii si Arhitectura „Christian Kertsch“ si unul in Fagaras, la Colegiul National „Radu Negru“.
Bacalaureatul continua astazi si maine cu proba de evaluare a competentelor la limba moderna, la care sunt asteptati sa participe circa 200 de absolventi

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.