Subiecte TABU, Cota unica de impozitare si impozitul progresiv?

Subiecte TABU,
Cota unica de impozitare si impozitul progresiv?

0 184

Primul-ministru Emil Boc le-a atras atentia ministrilor din cabinetul sau ca le interzice in mod expres sa introduca in dezbaterea publica teme care nu au fost aprobate de guvern, subliniind ca ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, nu a fost mandatat sa dezbata public tema cotei unice de impozitare.Ministrul Finantelor nu a avut si nu are nici un fel de mandat pentru a dezbate public tema cotei unice sau a impozitarii progresive. Nimeni nu discuta inainte ca in guvern sa avem o analiza, o decizie, dupa care vorbim acelasi lucru”, a spus premierul, referitor la „cota unica versus impozitul progresiv”.
El a subliniat ca guvernul a riscat sa fie demis pentru a pastra cota unica de impozitare.
„Acest guvern si-a pus mandatul pe masa cand si-a angajat raspunderea in fata parlamentului pentru a apara cota unica si TVA-ul. Nu a fost posibil pana la urma in cazul TVA din cauza deciziei Curtii Constitutionale”, a subliniat Boc.
Premierul si-a exprimat regretul ca ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, nu s-a aflat la sedinta Comitetului interministerial privind absorbtia fondurilor comunitare, acesta fiind prezent la Bruxelles la reuniunea ECOFIN.
„Imi pare rau ca domnul ministru Vladescu nu este prezent aici, fiind la Bruxelles la ECOFIN”, a spus Boc.
Primul-ministru Emil Boc a convocat marti, la Palatul Victoria, Comitetului interministerial privind monitorizarea absorbtiei fondurilor comunitare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.