Sub clăparii unui preşedinte eşuat

Sub clăparii unui preşedinte eşuat

0 47

Ca răspuns la ieftinul mesaj dintre ani al lui Iohannis, desigur, citit de pe prompter, îi urez să ajungă la lada cu reziduuri ale istoriei! Ne-a furat şapte ani din viaţă şi-a dat România pe mîna asasinilor de tot felul. Iohannis a vrut să mulţumească naivilor care au pus ştampila pe căciula lui mai mare decît mintea. El nu-i decît un corcodel uriaş, înfipt în geamul Cotrocenilor, o bicicletă fără lanţ, pe o pîrtie de schi.
Să-i dăm drumul pe derdeluşul lui 2022, an în care vom plăti cu vîrf şi îndesat ororile şi erorile guvernelor lui Iohannis şi tragediile ultimilor doi ani! La capătul pîrtiei dăm piept cu psihoza pandemiei, cu multiplele sfidări ale Omicronului.
Surlele temutului virus nu vor înceta curînd. Se aude, venind de pe lamela zărilor, o altă făcătură bacteriologică, numită C.1.2.
Vom da piept cu scumpirile în lanţ, cu numeroase crize care vor schimba din temelii harta lumii.
Ajutorul dat de guvern pensionarilor şi copiilor e o gargară jalnică. De frică, nimeni nu mai strănută, nu mai tuşeşte, gripa sezonieră a fost îngropată de valurile Covidului.
În ordinul de sus stă scris ca oamenii să moară în număr record. Ştiriştii ne ţin la curent, pe ton apocaliptic, cu tragica gheaţă de la malul Mării noastre Moarte şi cu incidenţa valurilor Dunării, celebra lor cîrdăşie pe bani, fiindu-le extrem de profitabilă.

României abia i se mai aude respiraţia sub clăparii unui preşedinte eşuat. Sub bîta sa de golf. Că de înţeles, Iohannis nu înţelege nimic nici din ceea ce citeşte de pe hîrtii sau prompter. Ştie Iohannis ce-i economia?
Pentru el economia ţării înseamnă tîlhărirea românilor şi a României. N-are rost să ne mai batem capul cu el. Trebuia suspendat demult şi cercetat penal. În şapte ani a subminat România, a îngropat, la propriu, mii de români.

Un raport al CNN Brasil, îl acuză Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro,  de omucidere în masă pentru modul în care a gestionat pandemia Covid-19.
Noi ce mai aşteptăm cu Iohannis?
Atîtea spitale în flăcări cu zeci de victime arse de vii şi mii de morţi Covid, în mandatul său! Asta nu e omucidere? Nu e crimă în masă? Ceauşescu a fost împuşcat pentru falsa subminare a economiei naţionale!
Vom vedea dacă AUR e în stare  să-l rostogolească de pe schiuri, precum se laudă!

Claparii lui KWI

Mi-e greu să cred că în România lui 2022 va curge lapte şi miere. Vom fi mai degrabă spaţiul ideal al experimentelor medicale, bacteriologice, militare, al asasinatelor economice.
La ordinul Oberkommando der Neuen Weltordnung (Comandamentul Noii Ordini Mondiale) Iohannis a dat undă verde tuturor fărădelegilor în ţara noastră!
Sînt un lucid optimist-pesimist, ce să fac, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-am născut! De nu, lumea politicienilor, în special, Iohannis, mi-ar fi dus dorul şi ar fi fost o linişte urîtă pe aici.

În linia obişnuită a tragi-comediei, guvernanţii şi netrebnicii de sus se vor strădui de faţadă şi anul acesta să acordeze, să adapteze, realitatea haotică, să taie, să ajusteze, să reducă, de unde credeţi? Tot din nivelul de trai al românului.
Adică se vor asigura că România va rămîne tot pe primul loc în Europa cu cele mai multe şi mai grele taxe, o sută cincizeci, se vor asigura că va creşte mult mai mult datoria publică şi va scădea mai mult nivelul de trai.
În „teatrul de operaţiuni” al Puterii, anul se configurează bogat doar pentru aleşii întorşi din vacanţa ţărilor calde, care vor da buzna în palate, fără o prealabilă scanare cu „antivirus. Românul de rînd va accepta, ca de fiecare dată, condiţia de a fi parte în alte experimente genocidale, în alte valuri„seismice”.

Ar fi cazul ca anul acesta să evităm contactul cu mizeriile din „seringile” furnizate de guvernaţi cu teatrală cumsecădenie, şi să le închidem măsurile de covidenie în nas. Inclusiv, „NaziPass”-ul, al cărui scop nu e stoparea contaminării, ci controlul total. Cele patru valuri şi al cincilea pe drum, bașca C.1.2, răsărit peste noaptea din artificiile de revelion – au fost profitabile şi bănoase pentru cei care au furat căciula de astrahan a poporului şi dezastruoase pentru cei mulţi, rămaşi fără căciulă.
Se ştie că banii n-aduc fericirea, dar o întreţin. Pot depune mărturie în acest sens, oficialii noştri! Ei nu vor avea grija zilei de mîine. Niciunul n-a trecut prin mandat ca gîsca prin apă. N-au intrat la conducere să planteze cartofi pentru popor. Au scopuri precise, precum americanii în spaţiul extraterestru, la Deveselu şi în Marea Neagră. PIB-ul ţării se tot varsă de peste trei decenii doar în buzunarele lor şi ale Occidentului. Mai nou, „ăl de la finanţe” a anunţat că mai împrumută un miliard de euro, dar nici el, nici Cîțu, n-au declarat ce-au făcut cu uriaşele sume împrumutate pînă azi. Curat murdar, coane Ciucă!
Cînd anul vechi s-a dat la o parte din calea Anului Nou, mi-am adus aminte să ciocnesc în mod serios cupa de şampanie pentru toţi cititorii şi prietenii mei din ţară şi de pe meridiane, dar şi pentru „minunaţii” doi ani de pandemie, pentru cei şapte ani de nimicnicie ai celui mai compromis şi dezastros preşedinte din istoria României. Sigur, şi pentru mărunţişul aruncat românilor din marea milă a pesedeului. Cum din popor se spune că în noaptea dintre ani cerurile se deschid şi dorinţele noastre se împlinesc, ţinînd cont de realitate, mi-am pus în gînd ca, în 2022 să scăpăm de Iohannis, prietenii sinceri să nu mă ocolească şi să scap sănătoasă din luptele cu duşmanii poporului.
Maria Diana Popescu
Sursa: art-emis.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.