SUA sprijina turismul Romaniei

SUA sprijina turismul Romaniei

0 59

National Geographic a lansat un ghid turistic pentru promovarea tarii noastre la nivel international, cu finantare din partea Guvernului SUA, care a oferit 215.000 dolari pentru realizarea acestui proiect.


Ghidul se numeste “National Geographic Traveler Romania” si prima editie va fi editata in limbile engleza, romana, olandeza, franceza si poloneza, existand ?si posibilitatea ca in a doua editie sa fie editat si in limba italiana.


Ghidul are peste 250 de pagini si cuprinde descrieri ale principalelor destinatii turistice ale Romaniei, avand si informatii despre posibilitatile de cazare.


Ambasadorul SUA la Bucuresti a declarat ca SUA sprijina turismul Romaniei de mai bine de sapte ani prin mai multe proiecte dezvoltate in diverse regiuni ale tarii. “Prin lansarea ghidului National Geographic Traveler Romania dorim foarte mult sa impartasim frumusetile turistice ale Romaniei intregii lumi, deoarece consideram ca turismul este un sector foarte important pentru economia unei tari”, a spus Ambasadorul SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.