Sturionii sunt in pericol!

Sturionii sunt in pericol!

0 57

Lipsa unei conduceri efective a statului se face simtita in toate domeniile. S-au taiat padurile, s-a distrus fondul de vanatoare, industria si agricultura aproape sterse din economie, dar ce nu s-a distrus in Romania. Inca se mai aude de sturionii? Da, dar sunt intr-un mare pericol de disparitie! Sunt oameni care s-au saturat de valul de distrugeri si vor iesi in strada si vor oferi sturioni oricarui doritor. Asa se va desfasura un protest a doua organizatii civice, care au decis ca e nevoie de un semnal de alarma privind soarta sturionilor din apele Romaniei, care acum pot fi comercializati la liber.
Asociatia Salvati Dunarea si Delta si WWF Programul Dunare Carpati Romania organizeaza marti, 10 noiembrie, un „Tirg de sturioni”, deschis in fata Ministerului Agriculturii, incepind cu ora 11:30, se arata intr-un comunicat de presa.

Dupa trei ani de absenta de pe piata libera, specii precum nisetrul, morunul, cega, pastruga si viza pot fi din nou cumparate fara restrictie, gratie membrilor Comisiei pentru Administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic din Camera Deputatilor.

La finalul evenimentului, exemplarele nevindute vor fi trimise autoritatilor, impreuna cu o „oferta” de nerefuzat, respectiv o scrisoare de protest, prin care se cere autoritatilor modificarea legii, astfel incit sturionii sa nu mai poata fi comercializati la liber.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.