Studentii brasoveni pe primul loc la Olimpiada

Studentii brasoveni pe primul loc la Olimpiada

0 92

Locul I la Olimpiada, sectiunea de „Sisteme mecatronice”, si locul II la sectiunea „Roboti Mobili”
Studentii brasoveni au mai adus acasa o serie de premii de la concursurile din tara. In perioada 11-13 mai, au avut loc „Zilele Educatiei Mecatronice”, in centrul universitar din Timisoara. In cadrul acestora, studentii de la Mecanica Fina si Mecatronica, din cadrul Universitatii „Transilvania” Brasov au participat la Olimpiada Nationala de Mecatronica; Concursul National de Realizari Studentesti in Domeniul Mecatronicii si Sesiunea Nationala de Comunicari Stiintifice Studentesti.
La fiecare competitii, studentii brasoveni au reusit sa intre in top. Astfel, la Olimpiada de Mecatronica, studentii din anii II si III au obtinut locul I, la sectiunea de „Sisteme mecatronice”. Tot la Olimpiada, la sectiunea „Roboti Mobili”, studentii din anul IV au obtinut locul II. La Concursul National de Realizari Studentesti in Domeniul Mecatronicii, studentii au obtinut un premiu II, un premiu III si o mentiune. De asemenea, la sesiunea de comunicari stiintifice studentesti, studentii au mai obtinut un loc III si un premiu special.
La competitii au participat Universitatea Tehnica din Cluj, Universitatea „Politehnica” din Timisoara, Universitatea „Politehnica” din Bucuresti, Universitatea din Craiova, Universitatea „Valahia” din Targoviste, Universitatea „Petru Maior” din Targu Mures si Universitatea „Dunarea de Jos”, din Galati.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.