Studentii AIESEC recicleaza aluminiul de pe plaja

Studentii AIESEC recicleaza aluminiul de pe plaja

0 67

AIESEC, cea mai mare organizatie de studenti, este platforma internationala ce permite tinerilor sa-si descopere si sa-si dezvolte potentialul, pentru a avea un impact pozitiv in societate.
AIESEC Constanta abordeaza diverse domenii precum: educatia, antreprenoriatul, IT-ul si responsabilitatea sociala. Pentru a avea un impact in mediul local, studentii membrii ai AIESEC Constanta elaboreaza si desfasoara o serie de proiecte precum: “Invata azi, construieste maine” si “Scoala de afaceri”, care au in momentul de fata doua editii incheiate cu succes si se intreapta catre cea de-a treia.
Vara acesta, ne dorim sa desfasuram o campanie de constientizare si informare cu privire la necesitatea si relevanta reciclarii aluminiului . Sub denumirea “100% ALUMINIU” , proiectul se va derula in cadrul zilei de 22 august 2008, in Statiunea Mamaia, zona Cazino.
Ziua va incepe la ora 10.00 dimineata printr-un FLASH-MOB al reciclarii, apoi pe parcursul zilei vor avea loc o serie de activitati distractive si informative cu tema reciclarii aluminiului, dar si concursuri cu premii pe plaja.
Tot in cadrul acestei campanii se va realiza un parteneriat cu Universitatea „OVIDIUS” Constanta ce va consta in postarea de afise de informare cu privire la campania „100% ALUMINIU”, urmand ca prin reciclarea materialelor de aluminiu colectate si valorificarea acestora, sa se achizitioneze pentru Universitate cosuri pentru sortarea selectiva a gunoaielor.
Partenerul Principal al proiectului este SC AMEP PACK SA, companie ce isi propune ca in 2014 sa colecteze 50% din cantitatea de doze de aluminiu introduse pe piata romaneasca.
Evenimentul este o actiune finantata de Directia Judeteana pentru Tineret Constanta prin intermediul Autoritatii Nationale pentru Tineret.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.